Tandartspraktijk Bruining Logo

Tandartspraktijk Bruining
zorgt samen met u voor
een tevreden mond

  • We zijn een kleine
    laagdrempelige praktijk
  • We nemen de tijd
    voor onze patienten
  • We kennen onze patienten
    en hebben aandacht voor angsten

Tandartspraktijk Bruining

Tandartspraktijk Bruining is een kleinschalige praktijk die zorg op maat biedt op een laagdrempelige manier. In onze praktijk in Winsum staan we met plezier voor u klaar. Samen met u zoeken we naar oplossingen en wordt er door een persoonlijke benadering bijgedragen aan een goede mondgezondheid. In de praktijk of op locatie.

Samen met u zorgen wij voor een tevreden mond

In onze praktijk kunt u terecht voor verschillende behandelingen, van algemene tandheelkundige behandelingen tot mondhygiëne. Tijdens uw eerste afspraak bekijkt één van onze tandartsen uw mondgezondheid; uw tanden, kiezen en tandvlees. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op waarin we uw wensen meenemen. Bent u bang voor de tandarts? Geen probleem, we hebben hier een speciale behandeling voor, om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen.

Nieuwe patiënten zijn bij ons welkom

Bent u op zoek naar een persoonlijke en deskundige tandartspraktijk met een team tandartsen dat staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht? Wij ontvangen u graag als nieuwe patient.

U kunt zich nu online bij onze praktijk inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken.

Spoedgevallen

Heeft u extreme kiespijn, een afgebroken tand of heeft u een nabloeding na een behandeling? Dan is het belangrijk dat u snel wordt geholpen. U kunt tijdens onze openingstijden contact opnemen met de praktijk: 0595 –  44 17 40. Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts (0900 0608 25ct p/m).