Direct inschrijven

PRAKTIJK

In onze praktijk is iedereen welkom; van jong tot oud. Samen met u streven wij naar een gezonde en goed functionerende mond. We werken daarbij volgens de richtlijnen en laten ons regelmatig bijscholen. Wij proberen u daarnaast altijd te benaderen zoals wij zelf als patiënt willen worden benaderd. Zowel in het directe contact als achter de schermen. Wij vragen ouders om hun kinderen al van kleins af aan mee te nemen. Zo kunnen ze op een ontspannen manier leren dat een tandartsbezoek niet vervelend hoeft te zijn!

We doen regelmatig mee met het project "Hou je mond gezond" van het Ivoren Kruis. Dat betekent dat er een schoolklas naar onze praktijk komt of dat wij poetsles op een school of peuterspeelzaal geven.

Alle medewerkers in onze praktijk (tandartsen en assistentes) werken parttime. Vindt u het prettig dat u altijd door dezelfde tandarts wordt geholpen? Dan houden wij daar rekening mee. Soms kan het echter voorkomen dat toch een andere tandarts u moet helpen. We hopen dat u daar begrip voor heeft.

Ons team bestaat uit drie tandartsen en drie assistenten:

Mw. Drs. Anna Frouke Bruining-Gelderblom
Afgestudeerd in 1999 aan de Katholieke Universiteit Nijmegen
BIG-nummer: 99050639402

Tandarts Bruining is ook werkzaam op de long-stay afdeling in verpleeghuis De Twaalf Hoven in Winsum.

Mw. Drs. Jorian Bossema-Inklaar
Afgestudeerd in 2008 aan de Rijksuniversiteit Groningen
BIG-nummer: 09910753002

Tandarts Mw Nurhan El Kharbotly
Afgestudeerd in 2016 aan de Rijksuniversiteit Groningen.
BIG-nummer: 79920716602

Irene Heyzer (assistente)
Marjan Pieterman (assistente)
Harriët Groenendal (preventie-assistente)
Maaike Leinenga (preventie assistente)

HISTORIE

Op 1 januari 2003 heeft tandarts Bruining-Gelderblom de praktijk (met inbegrip van assistente Gerda) overgenomen van tandarts Van der Bijl. De eerste drie jaar zaten wij in het pand aan de Borgweg waar de praktijk al 34 jaar gevestigd was (van sommige families hebben wij drie generaties onder behandeling!). In januari 2006 is de praktijk verplaatst naar de huidige praktijkruimte aan de Sien Jensemalaan 37 waar wij twee behandelkamers tot onze beschikking hebben. Het pand is rolstoeltoegankelijk en voor de deur kan worden geparkeerd.
Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Disclaimer | Copyright Tandartsenpraktijk A.F. Bruining-Gelderblom | Webdesign door Lappat ontwerpt | Technische Realisatie Equipo Automatisering