Tandartspraktijk Bruining Logo

Onze praktijk

Iedereen is welkom in onze praktijk; van jong tot oud. Samen met u streven wij naar een gezonde en goed functionerende mond. We werken daarbij volgens de richtlijnen en laten ons regelmatig bijscholen. Daarnaast proberen wij u altijd te benaderen zoals wij zelf als patiënt willen worden benaderd, zowel in het directe contact als achter de schermen. Wij vragen ouders om hun kinderen al van kleins af aan mee te nemen. Zo kunnen ze op een ontspannen manier leren dat een tandartsbezoek niet vervelend hoeft te zijn!

Project ‘hou je mond gezond’

Regelmatig doen wij mee met het project “Hou je mond gezond” van het Ivoren Kruis. Dat betekent dat er een schoolklas naar onze praktijk komt of dat wij poetsles op een school of peuterspeelzaal geven. Zo laten we kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met de tandarts om angsten te verminderen.

Meer over het project

Ons team

We stellen ons graag aan u voor. Ons team bestaat uit drie tandartsen en drie assistenten. Alle medewerkers in onze praktijk werken parttime. Vindt u het prettig dat u altijd door dezelfde tandarts wordt geholpen? Dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee.

Tandartsen

Anna Frouke Bruining

Tandarts

Julia van Sloten

Tandarts

Linda Vos

Tandarts

Assistentes

Corrie Huizinga

Assistente

Marjan Pieterman

Assistente

Valentina Veeraiah

Assistent

Maaike Leinenga

Preventie-assistente

’n stukje geschiedenis

Op 1 januari 2003 heeft tandarts Bruining-Gelderblom de praktijk (met inbegrip van assistente Gerda) overgenomen van tandarts Van der Bijl. De eerste drie jaar zaten wij in het pand aan de Borgweg waar de praktijk al 34 jaar gevestigd was (van sommige families hebben wij drie generaties onder behandeling!). In januari 2006 is de praktijk verplaatst naar de huidige praktijkruimte aan de Sien Jensemalaan 37 waar wij twee behandelkamers tot onze beschikking hebben. Het pand is rolstoeltoegankelijk en voor de deur kan worden geparkeerd.

Twaalf hoven

Naast haar werk in de reguliere praktijk is Anna Frouke Bruining ook werkzaam in De Twaalf Hoven. Voor de vaste bewoners zorgt zij samen met de verzorging en de mondhygieniste dat de mondgezondheid op een zo hoog mogelijk niveau wordt gehouden.

Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact op.

Contact